Uw kind en dyslexie

Heeft uw kind problemen met lezen en spellen? Ons team zet zich met passie en deskundigheid in om uw kind zo goed mogelijk te laten ontwikkelen.

Wij hebben met 27 gemeenten in Noord-Holland een contract om dyslexiezorg te leveren. Dat maakt ons de grootste dyslexiezorgaanbieder van Noord-Holland. En daar zijn we trots op!

Deskundige behandelaars
Koppeling ONL behandelmethode & spellingmethode in de klas
Korte lijnen met alle betrokkenen
Aandacht voor acceptatie & begrip
Uw kind krijgt meer zelfvertrouwen, (lees)plezier en (lees)motivatie

 

98% van de ouders
beveelt onze dyslexiebehandelingen aan
100% van de kinderen
leest en spelt beter na onze dyslexiebehandelingen

 

“Voor onze dochter heeft het heel veel opgeleverd. Qua lezen kan onze dochter zelfs uitstromen op een niveau dat ze alle teksten aan zal kunnen. Dat is iets wat we anderhalf jaar geleden echt niet meer durfden te hopen.”

Hans & Nathalie over hun dochter


“Onze zoon heeft door de dyslexiebehandelingen veel meer zelfvertrouwen en plezier gekregen. Vandaag heeft hij zonder hulp een cake gebakken door stap voor stap te lezen wat er op het pak staat.”

Ingmar over haar zoon

U heeft het vermoeden dat uw kind dyslexie heeft. Wat kunt u doen?

 

We horen vaak dat het voor ouders een lastig pad is om de bevestiging te krijgen dat hun kind dyslexie heeft. Wij maken de zoektocht graag makkelijker met deze tips.

Lees de blog van Lisette Vermeulen, onze Dyslexiebehandelaar & Orthopedagoog.

 

“De begeleiding zo een-op-een is echt goed voor het kind. Het krijgt alle aandacht en tijd en de regels worden zo rustig en duidelijk besproken. Onze zoon komt apetrots thuis met een toets zonder allemaal rode strepen.”

Peggy over haar zoon

“Wij waren heel blij met de behandelaar. Ze maakte er echt een feestje van voor onze dochter, ondanks dat er ook heel hard gewerkt moest worden. Onze dochter heeft veel regels en trucjes geleerd om toe te passen. Zodat ze er beter uit komt met lezen en spelling. Dat is gewoon heel handig.”

Yvonne over haar dochter

Onderzoek naar dyslexie bij leerlingen op het Voortgezet Onderwijs

 

Uw kind zit op de middelbare school. En u hebt (nog steeds) het vermoeden dat hij of zij dyslexie heeft. Misschien hebben de docenten vreemde talen van uw kind zelfs signalen van dyslexie opgevangen.
U kunt bij ons terecht voor dyslexieonderzoek.

Behandellocaties

 

Wij hebben met 27 gemeenten in Noord-Holland een contract om dyslexiezorg te leveren. Een behandellocatie is nooit ver van huis.

 

“Bij het kiezen van een instantie voor je kind, zou ik OBD Noordwest aanraden. Als ik verschillen hoor en zie van anderen vind ik hier meer resultaat zichtbaar. Hij gaat niveaus omhoog, vindt dit leuker en nu hoeft hij niet meer van die kinderachtige boeken te lezen.”

Irma over haar zoon

Meer informatie?