Kwaliteit & keurmerken

Cedeo: hoge klanttevredenheid

Klanten beoordelen onderwijsadvies van OBD Noordwest met maar liefst 97,2%. Dit laat onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek van begin 2018 zien, afgenomen door Cedeo. Hiermee verkrijgt OBD Noordwest opnieuw haar Cedeo-erkenning. Dit certificaat geeft aan dat veel scholen in Noord-Holland met grote tevredenheid begeleid worden door onze onderwijsadviseurs. Het keurmerk is een erkenning van het werk van onze onderwijsadviseurs.

Cedeo logo

NKD logo

Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie

Onze behandelaars zijn gecertificeerd volgens de richtlijnen van het onafhankelijke Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie (NKD). Dit instituut streeft ernaar dat ieder kind met lees- en spellingsproblemen op een uniforme en kwalitatief goede manier gediagnosticeerd en behandeld wordt door een team van gespecialiseerde behandelaren.

Kwaliteitsmanagement ISO 9001:2015

 

We zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd voor kwaliteitsmanagement door  Certiked b.v., een onderdeel van Lloyd’s Register Nederland B.V.

 

 

ISO logo

ONL logo

Onderwijszorg Nederland (ONL)

We zijn aangesloten bij Onderwijszorg Nederland, een coöperatie van 20 onderwijsadviesbureaus op het gebied van diagnosticeren en behandelen van ernstige dyslexie bij kinderen. Onderwijszorg Nederland werkt met gespecialiseerde orthopedagogen en psychologen, die dagelijks intensief samenwerken met scholen, ouders, kinderen, (sociale) wijkteams en gemeenten. In de dienstverlening van Onderwijszorg Nederland staat het individuele kind centraal.

Branchevereniging EDventure

We zijn aangesloten bij EDventure, de vereniging van adviesbureaus voor onderwijs en jeugdhulp. Zij versterkt de positie van de bureaus en ondersteunt hen bij de realisatie van hun doelstelling. Deze doelstelling is integrale onderwijsadvisering en heeft betrekking op onderwijsontwikkeling, schoolontwikkeling, onderwijs aan kinderen met problemen, leermiddelenadvies en advies aan gemeenten en besturen.

 

Edventure logo keurmerk

CRKBO logo

Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen

Wij zijn opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Deze toekenning is verkregen naar aanleiding van een audit uitgevoerd door onafhankelijke organisatie CPION.

 

Erkend leerbedrijf

We zijn een erkend leerbedrijf volgens de regels van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB), voorheen Ecabo. Dat betekent dat we studenten een goede en veilige werkplek bieden die aansluit bij de opleiding en ze op de werkvloer opleiden en coachen.

 

Erkend leerbedrijf logo