Over ons

OBD Noordwest is hét bureau en dyslexiecentrum van Noord-Holland voor dyslexiezorg en expertise en advies op het gebied van onderwijs, ontwikkeling & ondersteuning.
Met zo’n 75 medewerkers hebben wij alles in huis voor een succesvolle ontwikkeling van kinderen en hun professionals. Ons specialisme richt zich op kinderen, (voor)scholen, ouders, besturen en samenwerkingsverbanden. Wij adviseren, ontwerpen en implementeren. Onze experts leveren diensten in nauwe samenwerking met de opdrachtgever. Ze werken als critical friend met passie en betrokkenheid.

Ons team

Ons team zet zich met passie en kennis van zaken in om kinderen en onderwijsprofessionals zo goed mogelijk te laten ontwikkelen.

Zoek je een specifieke behandelaar of adviseur uit ons team? Je kunt zoeken op naam voor de contactgegevens.

 

Ons team foto

Contactfoto

Contact

We horen graag van je!

  • Bel of mail ons.
  • Kom bij ons langs.
  • Stuur per post.
  • Of vul het contactformulier in.

 

Kwaliteit & keurmerken

Klanten beoordelen ons onderwijsadvies met maar liefst 97,2%. Ook van ouders ontvangen we zeer hoge cliëntbeoordelingen voor onze dyslexiebehandelingen: 98% van de ouders beveelt ons aan bij anderen.

Wij zijn Cedeo-erkend en gecertificeerd volgens de richtlijn ISO 9001 en het Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie (NKD); daarnaast zijn wij lid van branchevereniging EDventure en coöperatie Onderwijszorg Nederland (ONL).

Brincode: 03AV | KvK-nummer: 37085647

Keurmerken foto

Werken bij OBD Noordwest

 

“Gaat jouw hart sneller kloppen van onderwijs(zorg)? Zijn ‘initiatiefrijk’, ‘efficiënt’ en ‘doelgericht’ jouw sleutelwoorden? Ben je bovendien ook nog klantgericht, coöperatief en een ietsepietsie eigenwijs?”

Dan zouden we een match kunnen zijn! Check onze vacatures.